Grunner til å velge LED baderomsspeil

1.LED baderomsspeil har ingen innvirkning på miljøet da det er laget av miljøvennlige materialer.
2.Når folk ser i et speil, vil LED-baderomsspeilet skinne tydeligere, fordi det har sitt eget lys.
3. Det er ingen elektrisk støt selv med våte hender, fordi det bare er berøringssensorknapp foran på LED-badspeilet.
4. Den vanntette vurderingen til IPROLUX LED baderomsspeil er IP54.
Iprolux LED baderomsspeil leveres med LED vanntett lyslist.Overflaten har miljøbeskyttelse, vanntett beskyttelsesmaling, varmeisolerende vanntett beskyttelsesmaling, kobberbeskyttelseslag, speilforsølvbelegg, speilsensibiliseringslag, flytglasslag i bilklasse, avduging med ett trykk.
5.Vi bruker 12V lavspent LED-strip, som har en veldig lang levetid, og vi tilbyr 5 års garanti.
Ikke bekymre deg for brukstiden til LED-speilene.
6.Intelligent trinn mindre dimming og fargeendring.
Du kan velge hvilken som helst farge eller fargetemperatur i henhold til dine preferanser og levevaner.3000K varmt lys gjør hytta veldig koselig og skaper en lat helgatmosfære.4000K varmt hvitt lys er det naturlige sollyset som vanligvis brukes om morgenen når man kler seg, lysstyrken er akkurat passe, og sminken er mer naturlig.6000K hvitt lys er et ganske sterkt lys.Dette lyset brukes vanligvis sammen med linsen, fordi bildene tatt i dette lyset er fulle av teknologi og har også en blekende effekt, som gjør bildene vakrere.
7. LED baderomsspeil fra Iprolux er trygge og pålitelige.Baderomsspeil går vanligvis ikke i stykker, men ulykker er uunngåelige.Når et normalt speil er ødelagt, vil restene av linsen sprute overalt.Hvis den ikke rengjøres nøye, kan den være farlig og forårsake unødvendig skade.Men moderne smarte baderomsspeil er designet med eksplosjonssikre speil for økt sikkerhet.


Innleggstid: 26. september 2021